waar HANDEN en VOETEN
op de eerste plaats komen


Plan je afspraak

Jouw handen Jouw voeten

Verzorging van handen en voeten is voor ons allen op de eerste plaats verkwikkend. Het draagt bij tot een gevoel van rust en geluk.

Ook jij bent welkom om je eventjes te ontspannen. Laat die handen en/of voeten maar verwennen met een manicure of professionele medische pedicure . Een momentje voor jezelf waarbij professionaliteit, hygiëne en verwennerij maar enkele belangrijke pijlers zijn. Met de nodige aandacht voor kwaliteit en speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten uit het rijke gamma van O’Sea Cosmetics en Districos worden jouw handen en jouw voeten perfect verwend. De reflexologie zorgt voor ondersteuning en/of verlichting van kleine en grote kwaaltjes. De voeten en de handen zijn immers de spiegels van ons lichaam. De massage zorgt dan voor de final touch ... diverse massagetechnieken in alle comfort.

De naam ‘Jouw handen Jouw voeten’ legt de nadruk op dat moment van oase in het leven waar het dan heel bijzonder gaat over jouw handen en jouw voeten die alle aandacht en verzorging verdienen. Jij staat centraal. Het enige doel is de beleving van dat moment van oase in jouw leven bij elke vorm van behandeling.

‘Jouw handen Jouw voeten’ laat je terugblikken op een professionele behandeling in een ontspannen sfeer … een moment om te koesteren en over te mijmeren … uitziend naar de volgende keer in de Praktijk De Krachtoase. Thuisbehandelingen zijn ook mogelijk.

-->  De verzorging van de oncologische hand en voet  vergt een bijzondere behandeling. In samenspraak met jouw oncologisch team bied ik je de beste zorgen voor handen en voeten. De dermatologische impact van de oncologische behandeling is immers groot op onder andere de huid van voeten en handen.

-->  De ingegroeide nagel  wordt vakkundig aangepakt zodat je binnen de kortste keren van alle last, zorgen en pijn verlost bent!

-->  Reflexologie  voor handen en voeten, zelfs voor de allerkleinsten ... een bron van ontspanning en diepe werking voor het volledige lichaam!

--> Met diverse massages kom je helemaal tot rust: oase-massage, cranio sacraal therapie, massage bij mensen met/na kanker, babymassage.

Kernwoorden : medische pedicure, cosmetische manicure en pedicure, oncologische voetzorg, diabetische voetzorg, sportpedicure, voet- en handreflexologie, baby-, kleuter- en peuterreflexologie, babymassage, lichaamsmassage, cranio sacraal therapie, massage bij mensen met/na kanker ...