Krachtsporen - Het Drempelmoment

Elk leven kent van die bijzondere momenten die ons ten diepste raken: nieuw leven, het leven voortaan delen met een partner, afscheid nemen van het leven …
Er zijn ook die vele kleine momentjes zoals een jubileum, een nieuwe thuis, een verzoening na lange tijd … We noemen ze  drempelmomenten  … momenten waar we over een spreekwoordelijke drempel stappen.

Afspraak via contact Krachtsporen (Didier)


Elk moment in het leven waar jij waarde aan hecht, is het waard om gevierd of herdacht te worden.  Vanuit die gedachte, met een persoonlijke aanpak en in een volledig uniek kader, help ik jou net die momenten een bijzondere invulling te geven met gepaste teksten, muziek, symboliek … kant en klaar voorbereid. Tevens mogelijkheid om in zo’n moment voor te gaan.  Afscheidsbegeleiding  is de meest gekende vorm van  ritueelbegeleiding.

Afscheid nemen hoort bij het leven. We maakten het ongetwijfeld allemaal wel al eens mee. Voortaan moeten we leven met een lege plek. Fysiek is onze geliefde er niet meer bij en dat kan pijn doen … ja, soms heel veel pijn. Soms is er wat extra hulp nodig om het verdriet een plaats te geven in het leven. Met het  nazorgtraject  van  rouw- en verliestherapie (coaching)  krijg je het leven terug op het spoor.

Gerichte technieken, kleine opdrachtjes, Lutografie … het zijn maar enkele methodes om opnieuw krachtig in het leven te staan.

Krachtsporen biedt een totaalpakket: van het moment van het afscheid nemen tot de nazorg … van het opmaken van de afscheidsdienst, voorgaan in de dienst en de rouw- en verliescoaching.

In onze huidige tijd lukt het niet altijd om de agenda’s op elkaar af te stemmen … tijd maken voor coaching is geen evidentie; hiertoe kan  online coaching  een hulp zijn. Via mail of andere multimedia bepaal jij zelf hoe en wanneer je aan de coaching werkt. Als ervaren coach begeleid ik je in dit traject opnieuw heel persoonlijk … weliswaar online … de kracht van het leven op een andere manier.

Krachtsporen – Het Drempelmoment geeft ook jou opnieuw de kracht om sterker in het leven te staan. Deze bijzondere momenten zorgen dat we terug volop in het leven staan en er nadien krachtig kunnen over mijmeren en van leven.

Lees meer